9 Ocak 2010 Cumartesi

afiş-çekim günü

yahu arkadaşlar elinize sağlık ben afişi çok sevdim, belki renklerinde biraz değişiklikler olursa daha uygun olur. evet yarın çekimleri yapalım diye konuştuk, ben hala bundan yanayım 14:00 de beşiktaşta buluşmayı öneriyorum. 2 saat çekim yaparız. yarın uygun değil diyorsanız pazar olsun. bu hafta sonu bitsin, güzel bitsin ki finale gerek kalmasın diyorum.
hepinizi kucak dolusu sevgilerle öpüyorum.

5 yorum:

  1. bugün bulusulacak mı simdi?

    YanıtlaSil
  2. bugün, ve yarın şmkanlı değil. pazartesi 3 de uygun olabilirim. uygun olanlar gitsin bence..hepimiz aynı anda uygun olamıycagız..

    ve dükkanlar pazar günü kapalı olabilir..

    YanıtlaSil
  3. bir aksilik çıkmazsa ben de pzt 3 de uygunum. öyleyse uygun olanlarla pzt 3 diyorum, uygun olmayanlar uygun bi saat önerebilirler pzt için.

    dükkanlar kapalı olmuyor pazar günü, pazar olmasının avantajlarından biri yıldız'ın öğrencisi pek etrafta olmadığından zaten düşük ciro hapan esnaf daha bir farkında cevap verebilir, kalabalık olmayan beşiktaşta daha rahat hareket eebiliriz diye düşünüyorum.
    pazar gidelim deyenler, pazartesi gidelim deyenler bu yoruma cevap gönderirlerse bu akşam günü belirleriz. ii hafta sonrarı efenim.

    YanıtlaSil
  4. pazar öğleden sonra bana uyar yada pazrtesi dersim 4 te bitiyor. o zaman olabilir.

    YanıtlaSil
  5. bu hafta final haftası dersler devam ediyor mu?

    dilara pzt uygunmuş iletmemi istedi.

    bu akşamın sonunda pzr ya da pzt yapılacağına karar verilecek

    YanıtlaSil